Featured

December 28, 2015

Marina Smooth & Glow UV










Beberapa waktu lalu aku diundang untuk ngehadirin launching new products dari Marina di Veranda Restaurant. Pas banget acaranya malem jadi after office hour aku ke sana sekaligus kita dinner bareng beauty bloggers dan fashion bloggers lainnya. Dekor acaranya lucuuuuk banget >.< touch of pink and silver.

Ada 4 rangkaian produk Marina Smooth & Glow UV: Compact Powder, Two Way Cake, BB Cream, dan Powdery Foundation. Di event ini kita para beauty & fashion bloggers dijelasin apa aja sih kelebihan dari 4 produk terbaru ini dan gimana cara mengaplikasikannya sebagai make up base. Di masing-masing table pun kita ada 4 produk ini supaya bisa langsung dicobain! *Duh, my favorite part ;)

Jadi produk Marina Smooth & Glow UV dilengkapi bahan-bahan alami yang cocok buat kulit Asia.
  • Vitamin C untuk wajah jadi tampak lebih cerah
  • Mulberry untuk menjaga kelembaban dan wajah jadi tampak halus
  • Natural Microfine Powder untuk menghasilkan tekstur dan tampilan yang halus, bedak lebih mudah menempel di kulit wajah kita sekaligus menyamarkan noda dan menyatu dengan sempurna jadi terasa ringan "ga kaya pake topeng"
  • SPF 20 PA++ yang berfungsi melindungi dari sinar buruk UVB dan UVA
  • Yang paling penting udah teruji secara klinis dan ga membuat iritasi di kulit buat kamu yang takut nyobain! :)
"Be Your Own Kind Beauty!"
quote ini cocok banget karena inti dari produk Marina ini
Wajah Halus, Cerah Terlindungi untuk Tampil Cantik Bersinar 


MUA Vizzily lagi mengaplikasikan base make up menggunakan rangkaian Marina Smooth & Glow UV

Pas banget aku pulang kerja belom sempet touch up! Hihihi jadi langsung deh nyobain ini. Aku nyobain yang Two Way Cake, produk ini ngeblendnya pas banget di mukaku bikin ga oily dan terlihat halus. Abis itu langsung deh kita ootd dan foto-foto di booth Marina yang super pretty.


Me, Sabe, Lulut, Renee






Lucu ya packagingnya! Bentuknya yang simpel dan ringan bikin aku gampang bawa kemana-mana apalagi aku sering make sling bag kecil. Jadi tetep bisa touch up deh :)

Compact Powder

Untuk Compact Powder yang ini mengandung 100% Powder.
  • Manfaatnya bikin kulit wajah tampak natural, mencerahkan, menghaluskan, bebas kilap, tahan lama, dan pastinya menyamarkan noda.
  • Cocok untuk kamu yang ga terlalu suka pakai make up yang tebal.
  • Ada 3 pilihan warna: Ivory, Peach, dan Natural








Two Way Cake

Ini yang paling sering aku pake :p karena mengandung Foundation 30% + Powder 70%. Biasanya setelah pake pelembab & BB Cream aku pakai Two Way Cake ini buat ngantor / hangout.

  • Manfaatnya membuat tampak halus, menyamarkan noda, mencerahkan dan melindungi wajah karena ada SPF 20 PA++
  • Mudah menempel dan menyatu langsung dengan kulit wajah dan terasa ringan dengan kelembabannya.
  • Ada 3 pilihan warna: Ivory, Peach, dan Natural



BB Cream

Perpaduan moisturizer dan alas bedak ini bisa juga kamu pake tanpa bedak lagi loh.
  • Manfaatnya mencerahkan, bebas mengkilap, menutrisi, merelaksasi, meratakan warna kulit dan menyamarkan noda.
  • Ada 2 pilihan warna: Ivory dan Natural








Powdery Foundation

Ini juga termasuk favorite aku karna mengandung Foundation 50% + Powder 50%. Aku sering terburu-buru kalo mau ngantor, tiap pake Powdery Foundation yang ini muka langsung cling! cling! siap ngantor.
  • Manfaatnya menyatu sempurna dengan warna kulit kamu, menyamarkan noda hitam, tahan lama, ringan di wajah, membuat tampak lebih cerah & halus, menjaga kelembaban kulit yang kering dan bebas kilap dengan natural microfine powder.
  • Ada 2 pilihan warna: Ivory dan Natural


Udah tentuin produk mana yang kira-kira cocok untuk daily activity kamu? Buat yang sering diluar ruangan aku saranin pake yang mengandung foundation supaya make up kamu bisa tahan lama seharian :)



Untuk kamu yang masih penasaran tentang produk terbaru dari Marina Smooth&Glow
bisa cek langsung ke 

WEBSITEFACEBOOKTWITTERINSTAGRAM

#SaatnyaBersinar #SmoothNGlowUV


August 17, 2014

Let Me Take A Selfie

What's inside my Lenovo pink? These photos below are the latest... Actually i'm not 'a gadget person' but having this Lenovo S850 complete my look and my style. So many people told me that i'm stylish person. Ummmm but i'd like too call my self as i'm a personal style blogger. Even you saw soooooooo many photos in blog i wore unique outfit, i still feeling i miss something in my outfit until i found this gadget. 

I choose Lenovo S850 in pink so that pink color can hype my style. Even i wear black outfit from head to toe, wear casual outfit, or even pijama :D :D
This Lenovo Pink is such a fashion statement thing for me.

**i love to snap my outfit without worrying about the result because it has 13MP rear camera with flash too
**i love to snap ma face xD without worrying the quality too >.< ugh (#girlsworldproblem) because it has 5MP and also you'll surprise with S850 filter effect inside the camera
**i love when people lookin at me because my phone is HYPE ;p

everything above already aswered with my Lenovo S850 in pink. AHHHHHH too die for 

Dont just wondering girls! after Lenovo officially launch this S850 you should buy the pink one because it's limited color, or white color to make you looks classy, or choose the dark blue to make you even more cool! #StyleSnapShare #LenovoInStyle #LenovoS850 #selfieeee


i don't need filter effect :D just the right font camera with LENOVO S850



Byeeeeeeee everyone, see you next post!!! me want playin around with my nu Lenovo... Wohoooo~~~~





Stay in touch with Lenovo here:





August 15, 2014

Style, Snap, Share

Still in black touch in my outfit and added gold colors (shoes and accessories) so people will lookin at my Lenovo to make it hype! ;)



Outer-PICNIC, Shirt-Lunart (endorse), Skirt-gifted
Necklace-KLAR, Necklace-Montiena Shop (endorse), Shoes-Adorable Project







Stay in touch with Lenovo here:






Lenovo Stay In Style

All eyes on you oh my dear Lenovo S850 #LenovoInStyle #LenovoS850 #StyleSnapShare





Stripes Top-PICNIC, Helter Neck-Nikicio, Skirt-Gifted, Mesh Shirt-Mangdu
Shoes-Adorable Project, Bag-Calleis Shop (endorse), Necklace - KLAR, Ring-Heloveedee (endorse)





Stay in touch with Lenovo here:





August 13, 2014

My Personal Favorite from Lenovo S850

Not just because me likey the pink color, but also the design and inside the phone.
Lenovo S850 with beautiful all-glass exterior, 13MP rear camera with flash & 5MP front camera (hihihi that's why those photos from my latest post were so clear) and people always asking about "how about the processor? standart? or too slow?" of course NO NO, Lenovo S850 with Android 4.4 a.k.a Jelly Bean system and equipped it with 1.3GHz Quad Core Processor. Wohooo~~~

The dimensions is suuuuuuuper slim 8.2 mm and the weight is only 140 g... easy too carry ;)
with display 5 inches (not too big and not too small, just the right size), resolution 1280x720 pixels







not only find the phone when you open the box but THIS multifunction hardcase!
AAAAHHHHH super super super likey!!! as i mentioned to you before that Lenovo answer your questions for ages right? :P
















So what's the smart fitur?

SHAREit; an intern-phone transmission tool that has zero network traffic, works even without internet and 40x faster than Blouetooth, and supports all file formats.







SECUREit; protect your phone with Anti-virus, Anti-spam, Anti-theft and it can Speed-up your phone

SYNCit, lets you sync the good times. Back up & restore contacts, Back up & restore even manage cloud SMS, Back up & restore call logs.

When you already install new application, you'll see the "NEW" tag...

and i love the stand by screen when you charge your phone. If you phone already charged, that green bar will full...

Lenovo feature setting really really teach you how to maximize you phone... 

OH LENOVO YOU WOW-ING MEH! \(>.<)/
#StyleSnapShare #LenovoInStyle


Stay in touch with Lenovo here:


*PLEASE DO NOT STOLE MY PICTURE
**PLEASE DO RESPECT ME WITH LENOVO





Pre-launch Lenovo S850

Talking about fashion and style are never ending topic. Everything that related with it is way too excited to talk. Some people know fashion items only from head to toe... ummm you might be wrong. If you take a look in detail, lot of people too accessorizing their gadget. That's so many shop out there who sell silicon/fancy things to maximize your gadget.

As time goes by people will tired if they're always keep searching and searching and buying accessories things over and over again only just to make their gadget looks cool and fancy XD

but not with Lenovo!

This brand makes you stop searching other items because Lenovo will launch their new Phone that ANSWER all your questions ;)

and...

HOW LUCKY ME

i got a chance to attend Pre-Launch Lenovo S850 and also Fashion Stylist Workshop with Gogirl at YEYO Lobby & Eatery. Yup S850 is the new collection available with 3 colors; pink, white and dark blue. I'm soooooo in love with that pink colors. I believe it can maximize my personal style. 

Here's the fun event with my fashiong bloggah fellas xD


















this image from Lulut's tumblr





















Maybe you guys wondering why i dont use any filter??? Because i let you know that the front camera is YES YES YES SOOOOOO DARN GOOD!!! i only added a lil bit contrast but sure the result of the front camera way too smooth...

can you see that pink one? HAHAHAHAH it's mine its mine. Lenovo S850 with beautiful all-glass exterior (easy to clean it)... Wondering with another description about this LENOVO S850? Wait my next post to find another AMAZING smart fitur that you'll love... #StyleSnapShare #LenovoInStyle

Stay in touch with Lenovo here:





Copyright © 2015 !ncreamnia byRel